یه دانشجوی ساده رشته کشاورزی - علوم دام
توسعه کشور عزیزمان با گسترش و ارتقای کشاورزی و علوم دام در کنار علم وصنعت امکان پذیر است.
درباره وبلاگ


اینجانب حسین باقریان دانشجوی رشته علوم دام در دانشگاه پیام نور واحد گالیکش هستم .
قصد من از ایجاد این وبلاگ به اشتراک گذاشتن مطالب رشته علوم دام با شما عزیزان هست امیدوارم مورد استفاده قرار بگیرد.

مدیر وبلاگ : حسین باقریان تبریان
نظرسنجی
از نظر شما وبلاگ جگونه بود؟







خون گیری

اولین مرحله در ذبح دام معمولی خونگیری از حیوان میباشد این عمل تا آنجایی صورت میگیرد که حتی المکان خونی در بدن دام وجود نداشته باشد .در واقع میتوان حدود 50 درصد از حجم خون را از بدن دام خارج کرد و باقیمانده خون در اندام های حیاتی باقی میماند.

عدم جریان خون به عضلات

نقش سیستم جریان خون انتقال مواد مغذی به عضله ،  و حمل فراورده های زائد از عضلات  برای دفع یا انتقال به سایر اندام ها برای متابولیسم بیشتر است. اسید لاکتیک در بدن دام زنده به وسیله متابولیسم بی هوازی از عضله به کبد منتقل میشود . ترکم اسیدلاکتیک باعث کاهش پی هاش  عضله می شود.

 

جمود نعشی

یکی از تعییرات برجسته ای  که از مرحله تبدیل عضله به گوشت اتفاق می افتد سفت شدن عضلات پس از مرگ می باشد و علت آن ایجاد اتصالات عرضی در فیلامنت های اکتین و میوزین است .

رنگ

در حیوان زنده ، عضله لا اکسیژن کافی رنگ روشن و قرمزی دارد اگر عضله اکسیژن کمتر داشته باشد رنگ آن قرمز تیره تر با صورتی می باشد.






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفی كُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً

برای سلامتی آقا صلوات

كد موسیقی برای وبلاگ

وب هكس

وب هكس

ابزار ذكر روز

ابزار پرش به بالا
 
 
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic